В академії проведено відбірковий етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу Тараса Шевченка

21-10-2016 Переглядів: 93

Золота осінь… Ця пора надихала на творчість не одного відомого митця. І саме в один із днів чудової осінньої феєрії – 20 жовтня – у нашому навчальному закладі відбувся I етап VII Міжнародного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

В академії проведено відбірковий етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу Тараса Шевченка

Понад сорок курсантів і студентів першого, другого, третього курсів різних інститутів і факультетів НАВС пройшли попередній конкурс творчих робіт і взяли участь у загальноакадемічному відбірковому етапі Конкурсу.

Завдання були не з простих: написати твір-роздум на тему “Ні, наша мова не загине, її не знищать сили злі! Ти власним світлом, Україно, сіяти будеш на землі” (Володимира Сосюра), дати відповіді на 17 тестових завдань про життя, творчу діяльність, громадсько-політичні погляди Тараса Шевченка, зробити художньо-стилістичний аналіз вірша “Мені тринадцятий минало”.

Організували конкурс досвідчені викладачі кафедри юридичного документознавства спільно з працівниками відділу організації науково-дослідної роботи.

Проведення зазначеного зібрання сприяє піднесенню престижу української мови і літератури у молодого покоління, підвищенню рівня загальної мовної культури, вихованню в його учасників почуття гордості за свій народ, любов до рідного краю, вшанування Великого Кобзаря.

Захід удався неформальним: невимушене спілкування, щире бажання бути першим, промені скупого осіннього сонця за вікном аудиторії і незрима присутність нашого українського генія…

В академії проведено відбірковий етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу Тараса Шевченка

Впевнені, що всім надовго запам’ятається це свято!

Кафедра юридичного документознавства,
відділ організації науково-дослідної роботи

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X