Увага! Діти на дорозі – сприяння правовому вихованню дітей

28-04-2015 Переглядів: 329

З таким девізом та таким же хорошим і світлим настроєм 22 квітня активом курсантського самоврядування навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції Синоверським А.І., Гнатюком М.А., Дончевським В.С. та Добролежою А. А. на базі бібліотеки ім. Чапаєва в м. Києві проведено просвітницьке заняття з дітками ДНЗ №712.

Увага! Діти на дорозі  –  сприяння правовому вихованню дітей

Увага! Діти на дорозі  –  сприяння правовому вихованню дітей

Щирі посмішки та увага панували в аудиторії, де проводилось просвітницьке заняття. «Від безпеки дорожнього руху залежить життя та здоров’я усіх його учасників» - наголошували правоохоронці..

Виконанню поставлених перед співробітниками ДАІ та курсантами завдань сприяло педантичне ставлення до виконання своїх функціональних обов’язків активіста курсантського самоврядування ННІПФПСКМ НАВС рядового міліції Андрія Синоверського та активу бібліотеки ім. Чапаєва Оксаною Павлівною, які підготували проведення в край необхідного та захопливого заходу.

Увага! Діти на дорозі  –  сприяння правовому вихованню дітей

Вміле поєднання гри та консультування з приводу дотримання Правил дорожнього руху дали свої результати. Малеча активно брала участь у заходах та ставила цікаві й доцільні питання курсантам академії. Велика кількість загадок, квестів, творчих завдань, казок, ситуативних задач та практичних занять, одне з яких полягало у тому, що вихованці садочка особисто змогли намалювати і запропонувати нові найрізноманітніші знаки дорожнього руху, та на мить відчути себе творцями правопорядку на дорозі. Дали змогу в повній мірі відчути атмосферу і захват дітей у цій веселій справі.

Увага! Діти на дорозі  –  сприяння правовому вихованню дітей

Наостанок дітлахи залишили свої щирі побажання для співробітників ДАІ та для курсантів академії, що підкріпили різнокольоровими малюнками в знак дружби між дітьми та правоохоронцями, а в свою чергу вихователі і дирекція ДНЗ спільно з керівником по виховній роботі, виявили бажання щодо подальшої співпраці та проведення найближчим часом низки подібних просвітницьких заходів серед дитячих садочків в такому ж дусі.

ВСГР ННІПФПСКМ,
за матеріалами курсантського
самоврядування інституту

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X