Успішне підвищення кваліфікації

23-02-2017 Переглядів: 84

Викладачі кафедри криміналістичних експертиз успішно пройшли підвищення кваліфікації науко-педагогічних працівників за програмою «Інноватика у викладанні правознавчих дисциплін» в Національному педагогічну університеті імені М.П. Драгоманова. Протягом трьох тижнів вони відвідували лекції та індивідуальні консультації в провідному вищому педагогічному закладі нашої країни, вивчаючи інноваційні технології викладання.

Успішне підвищення кваліфікації

Викладачі удосконалили професійні знання, уміння та навички, розширили фахові, психолого-педагогічні, науково-методичні, організаційно-управлінські компетенції, оволоділи сучасними методами забезпечення навчального процесу у викладанні правознавчих дисциплін.

Спілкування у групі з колегами-викладачами з інших вищих навчальних закладів було дуже плідним. Викладачі НАВС багато дізнались про практичний досвід впровадження ігрових та тренінгових технологій, кейсових та проблемно-евристичних методик тощо у навчальний процес.

Наприкінці курсів слухачі на «відмінно» захистили підсумкові роботи, що стосувались інноваційних технологій у викладанні дисциплін кафедри. Безперечно, знання і досвід, отримані в провідному педагогічному виші будуть успішно впроваджені в навчальний процес на кафедрі криміналістичних експертиз ННІ № 2 НАВС.

Успішне підвищення кваліфікації

Кафедра криміналістичних експертиз

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X