Урок духовності в ННІПФПСКМ

09-10-2015 Переглядів: 158

Сучасний процес розвитку суспільних відносин, відзначається зростанням ролі людини і особистості як в державному, так і у світовому значенні. Така обставина зумовлює необхідність пошуку оптимальних шляхів функціонування та збагачення духовного життя кожного з нас.

Надзвичайно важливого значення в результаті такої діяльності відіграє взаємозв’язок між духовенством та суспільством, оскільки саме церква є одним із найважливіших суспільних інститутів, який поряд з іншими складовими елементами громадського суспільства безпосередньо впливає на перебіг суспільно-політичних процесів в державі.

Так, усвідомлюючи важливе значення впливу церкви на духовне життя людини, 22 вересня в навчально-науковому інституті підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції з курсантами 2-х курсів проведений настоятелем храму Богоявлення протоієреєм Віталієм Приходьком урок духовності.

Урок духовності в ННІПФПСКМ

Під час заходів курсантам було доведено теми, в яких розглядались питання суспільної моралі, віросповідання, взаємодії та впливу церкви на духовний розвиток особистості курсанта під час навчання в Національній академії внутрішніх справ.

У своїй промові священик Віталій наголосив про необхідність підтримки один одного, стриманості та ввічливості, а також шанобливого ставлення до тих, хто вірує та дотримується Божих заповідей.

Наприкінці зустрічі священиком поряд з настановами на добрі справи було доведено інформацію, що з початку жовтня будуть запроваджені години спілкування зі священиком, під час яких курсанти зможуть прийти до храму та особисто звернутись зі своїми проблемами, а також про функціонування скриньки довіри, яку розташовано в адміністративному корпусі навчального закладу.

Урок духовності в ННІПФПСКМ

Також отець Віталій запросив усіх курсантів відвідувати «Храм «Богоявлення», що розташований на території інститут, не тільки на великі свята, а й за покликом душі.

ННІПФПСКМ

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X