Урочистості з нагоди Дня знань у Прикарпатському факультеті НАВС

01-09-2014 Переглядів: 187

На теренах Прикарпаття сьогодні відбулися урочистості з нагоди Дня знань.

На святкування прибули вельмишановні гості: проректор Національної академії внутрішніх справ полковник міліції, доктор юридичних наук Чернявський С.С., заступник начальника УМВС в Івано-Франківській області підполковник міліції Воробйов Р.А., начальник управління СБУ в Івано-Франківській області полковник Найдич М.В., заступник начальника управління Державної пенетенціарної служби України в Івано-Франківській області полковник внутрішньої служби Репецький С.П., заступник начальника Територіального управління МНС України в Івано-Франківській області підполковник Федунків В.С., канцлер єпархії УПЦ КП митрофорний протоєрей Василь Бурак, завідувач єпархією УАПЦ митрофорний протоєрей отець Іван Стефанків, синкл у справах капеланського служіння УГКЦ отець Василь Рак, радник начальника УМВС України в Івано-Франківській області Зінь І.В., голова ветеранської організації при УМВС в Івано-Франківській області Долішній Г.Г., голова батьківського комітету Прикарпатського факультету Костюк О.П.

Урочистості з нагоди Дня знань  у Прикарпатському факультеті НАВС

Урочистості розпочалися із виконання державного гімну та вшанування пам’яті військових, правоохоронців та добровольців, які загинули в боротьбі за волю та суверенітет і територіальну цілісність України.

До курсантів, студентів та гостей свята з промовою звернувся проректор Національної академії внутрішніх справ полковник міліції Сергій Чернявський, в якій привітав присутніх з початком нового навчального року, побажав наснаги й нових звершень, а також зачитав вітальні слова від Міністра внутрішніх справ з Днем знань.

Урочистості з нагоди Дня знань  у Прикарпатському факультеті НАВС

Представники духовенства провели християнський обряд – традиційну посвяту курсантів і студентів на успіх у службі та навчанні в новому навчальному році.

Урочистості з нагоди Дня знань  у Прикарпатському факультеті НАВС

Музична композиція у виконанні Володимира Коваленка стала гармонійним доповненням святкого мітингу. А на завершення, як і належить, курсанти пройшли урочистим маршем під звуки духового оркестру Прикарпатського факультету НАВС.

Прикарпатський факультет НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X