Удосконалення набутих знань на практиці

09-07-2015 Переглядів: 134

Невід’ємною складовою частиною практичної підготовки курсантів денної форми навчання є проходження практики у комплектуючих підрозділах УМВС, що здійснюється з метою закріплення теоретичних знань, набуття та вдосконалення професійних умінь і навичок.

Удосконалення набутих знань на практиці

8 червня для курсантів першого курсу Прикарпатського факультету розпочався перший етап практичної підготовки – ознайомча практика, яка триватиме до 28 липня. Проходитиме вона на базі Івано-Франківського міського відділу міліції.

У перший день курсантів ознайомили зі структурою міського відділу міліції та специфікою його роботи, були визначені керівники практики. Знайомство майбутніх правоохоронців із професією розпочнеться з роботи на дільничних опорних пунктах міліції міста, де вони матимуть змогу разом із наставниками здійснювати прийом громадян, відвідувати за місцем проживання раніше судимих та умовно засуджених осіб, брати участь у розгляді заяв і повідомлень громадян, зареєстрованих у ЖЄО, здійснювати профілактику та виявлення злочинів.

Удосконалення набутих знань на практиці

Даний етап практичної підготовки курсантів призначений для первинного ознайомлення із різними видами діяльності із обраної спеціальності та сприяє формуванню необхідних професійних ціннісних орієнтацій.

Прикарпатський факультет

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X