Участь працівників академії в засіданні Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності

08-02-2016 Переглядів: 109

Населення України має змогу спостерігати за роботою Верховної Ради України за допомогою телебачення, радіо і преси. Це спостереження за кінцевим результатом копіткої роботи Комітетів Верховної Ради України. Сам процес законотворення і конкретна роль народних депутатів, експертів та науковців у законотворчості, їх діяльність у повсякденному житті держави чітко відображена в комітетських засіданнях і слуханнях.

Для того, щоб здобувачі вищої освіти та працівники нашої академії набували досвіду і знань в законотворчому процесі, керівництво НАВС, сприяє участі зазначених осіб в роботі комітетів Верховної Ради України. Завдяки високій професійності науково-педагогічного складу, академія відіграє невід’ємну роль в процесі законотворчості держави. Найбільшу активність в проектуванні законів України бере відділ організації науково-дослідної роботи, працівники якого систематизують, проектують, аналізують та дають юридичні висновки до законопроектів.

Участь працівників академії в засіданні Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності

Відтак, в перший тиждень роботи IV сесії Верховної Ради України було проведено низку комітетських засідань. Третього лютого засідав Комітет з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності. Він є профільним і рішення, що приймаються на його засіданнях є доленосними для нашого навчального закладу та системи МВС в цілому.

Активну участь у вищезгаданому засіданні взяв науковий співробітник ВОНДР Мирослав Дурдинець, який нині проходить стажування в Парламенті. Основним питанням порядку денного, було визначення першочергових законопроектів та відбір кандидатів до конкурсної комісії з обрання Директора Державного бюро розслідувань.

За результатами роботи було визначено чотири пріоритетні законопроекти, що буде поставлено на розгляд Верховної Ради України найближчим часом. Зокрема, це проекти Законів України: «Про приватну детективну діяльність», «Про кримінальні проступки», «Про муніципальну варту», «Про оперативно розшукову діяльність» (у новій редакції).

Участь працівників академії в засіданні Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності

Відділ організації науково-дослідної роботи

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X