Участь у конференції з питань організації досліджень молодих вчених

16-04-2015 Переглядів: 104

9 квітня у Київському університеті імені Бориса Грінченка відбулась робота традиційної, 5-ї за переліком, всеукраїнської конференції, метою якої було обговорення молодими науковцями сучасних проблем, що постають перед ними при проведенні наукових досліджень. Тема конференції й звучала відповідно – «Дослідження молодих учених у контексті розвитку сучасної науки».

Участь у конференції з питань організації  досліджень молодих вчених

Приємним фактом стало запрошення до виступу на пленарному засіданні із доповіддю на тему з проблем антикорупційної діяльності курсанта ННІ підготовки фахівців для експертно-криміналістичних підрозділів Ростислава Тютюнника, що виступав поряд із титулованими вченими, як то наприклад директором Національного інформаційного центру зі співробітництва з ЄС у сфері науки та технологій Оленою Коваль, а також докторами й кандидатами наук.

До учасників конференції з вітальним словом звернулася проректор з наукової роботи Київського університету імені Бориса Грінченка, доктор педагогічних наук, професор Людмила Хоружа. Під час проведення конференції було обговорено коло питань, серед яких, зокрема, визначення перспективних напрямків розвитку університетської освіти та можливості активної участі молодих науковців у цьому процесі, роль наукових шкіл як провідних чинників становлення молодих дослідників, використання інформаційних технологій у викладацькій діяльності, умови співробітництва бізнесу й науки тощо.

Участь у конференції з питань організації  досліджень молодих вчених

Також, під час пленарного засідання відбулася онлайн-дискусія «Портрет сучасного європейського молодого вченого» з науковим співробітником Форуму Центральної Азії Кембриджського університету (Великобританія), доктором філософії міжнародних відносин Всеволодом Самохваловим. Під час дискусії учасники конференції обговорили якими чином європейська спільнота підтримує молодих дослідників і чи є різниця у ставленні до них в Україні та Європі.

Сподіваємось, що й надалі курсанти й студенти академії матимуть прагнення до удосконалення та час для реалізації вже набутих власних знань.

Світлана Лов’як
відділ організації науково-дослідної роботи НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X