Участь представників академії у Всеукраїнському з‘їзді юридичних клінік

11-02-2016 Переглядів: 202

8 та 9 лютого відбувся з'їзд юридичних клінік України, участь в якому взяли і представники нашої академії: керівник та консультант юридичної клініки «De jure» – Дмитро Куценко, Вікторія Литвин; «Захист» – Ярослав Малик; «Юстиніан» – Іванна Ткачук, а також координатори Алла Голоколосова та Анна Титко.

Участь представників академії у Всеукраїнському з‘їзді юридичних клінік

Представники нашої академії активно брали участь у науково-практичному семінарі «Перспективи участі юридичного клінічного руху у боротьбі з корупцією». Питання стосувалися роботи новоутворених спеціалізованих інституцій по боротьбі з корупцією, а також діяльності юридичних клінік. Під час лекції на актуальні питання відповідали експерти по боротьбі з корупцією. Зокрема, Микола Хавронюк, експерт ГО «Реанімаційний пакет реформ», розповів про новели антикорупційного законодавства та перезавантаження системи антикорупційних органів України.

Серед доповідаючих були Наталія Корчак, член Національного агентства з питань запобігання корупції, Сергій Деркач, спеціаліст з питань боротьби з корупцією Консультативної місії Європейського Союзу, Зоя Загиней, завідувач відділу Національної академії прокуратури України.

Обговорювалися актуальні питання щодо реалізації Концепції діяльності Нацагенства та перспективи співпраці з агентством, антикорупційні ініціативи Консультативної місії Європейського Союзу, можливості співпраці, а також висвітлено механізм застосування адміністративної відповідальності за правопорушення, пов’язані з корупцією.

Відділ організації науково-дослідної роботи

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X