Участь представників академії у Літній школі «Розслідування корупційних злочинів»

21-07-2017 Переглядів: 64

16 липня у Буковелі розпочалась Літня школа, організована Міждисциплінарним науково-освітнім центром протидії корупції в Україні. Участь у заході взяли молоді юристи та активісти антикорупційних громадських організацій. Нашу академію представили здобувач вищої освіти ступеня «магістр» ННІ № 1 Владислав Школьніков і курсант 3-го курсу ННІ № 1 Артем Буртак.

Участь представників академії у Літній школі «Розслідування корупційних злочинів» Фото 1

Відбір відбувався на конкурсній основі. Варто відзначити, що при відборі конкурсантів вираховувалися бали за написання мотиваційного листа, з чим учасники школи легко справились. Викладачами школи стали американські та українські фахівці, а також провідні науковці в сфері протидії корупції.

Участь представників академії у Літній школі «Розслідування корупційних злочинів» Фото 2

Формат школи: робота у групах, сформованих із аспірантів і студентів вищих юридичних навчальних закладів і наукових установ України. Учасники заходу опановують знання щодо структури, завдань та повноважень Національного антикорупційного бюро України та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, особливостей взаємодії між вищезазначеними антикорупційними органами; діяльності прокуратури США та Федерального бюро розслідувань; пошуку інформації в відкритих реєстрах; візуалізації інформації про злочинні схеми корупційного спрямування; ролі засобів масової інформації в наданні детективам НАБУ допомоги з розслідування корупційних злочинів; особливостей проведення слідчих (розшукових) дій; здобувають навички з планування розслідування, збору доказів у кримінальних провадженнях, проведення конфліктного та безконфліктного допиту, мистецтву виступу в суді.

Участь представників академії у Літній школі «Розслідування корупційних злочинів» Фото 3

Безумовно, така Літня школа є прекрасною можливістю створити майданчик для обговорення суспільно-важливих тем.

Відділ організації науково-дослідної роботи

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X