Участь курсантів-першокурсників у конференції економічного напрямку

03-06-2015 Переглядів: 67

27 травня в центрі спеціальної та фізичної підготовки НАВС відбулась науково-практична конференція, присвячена організаційним та правовим засадам забезпечення економічної безпеки держави в контексті європейської інтеграції. Учасниками даного заходу стали понад 20 першокурсників, які представляли свої наукові роботи із зазначеної проблематики.

Участь курсантів-першокурсників у конференції економічного напрямку

Конференція відкрилась вітальними словами начальника центру, кандидата юридичних наук, доцента Євгена Дурнова та начальника кафедри економіко-правових дисциплін, кандидата юридичних наук Андрія Запотоцького. Зокрема, ними було наголошено на важливості та актуальності проведення таких наукових заходів, адже саме вони стають підґрунтям для майбутніх наукових досягнень.

Всі юні науковці за свої доповіді отримали грамоти та інші заохочення. Науково-практична конференція була насичена не лише текстовими повідомленнями, а й мультимедійними презентаціями, які були відзначені на найвищому рівні. Найкращими стали наукові доробки курсантів Суворової Анастасії та Тімохиної Анастасії.

Участь курсантів-першокурсників у конференції економічного напрямку

Підсумовуючи роботу першої конференції економічного напрямку, наукові керівники та викладачі побажали успіхів і натхнення у подальших досягненнях.

Олександр Тарасенко,
науковий співробітник

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X