У столиці стартував набір на посади патрульної поліції Києва та Одеси

20-03-2017 Переглядів: 225

Загалом планується набрати до підрозділів патрульної поліції 1270 поліцейських, які нестимуть службу на трасах державного значення, а також будуть задіяні до тактичних груп. Про це йшлося сьогодні, 20 березня, на брифінгу в Управлінні патрульної поліції Києва.

У столиці стартував набір на посади патрульної поліції Києва та Одеси

У заході брали участь Голова Національної поліції Сергій Князєв, заступник глави Нацполіції – керівник патрульної поліції Олександр Фацевич, Надзвичайний та Повноважний Посол Канади в Україні Роман Ващук, Надзвичайний та Повноважний Посол США в Україні Марі Йованович, а також проректор Національної академії внутрішніх справ Сергій Чернявський.

Голова Нацполіції зазначив, що кандидатів обиратимуть на дві категорії посад – до посилених патрулів та дорожньої поліції, запуск якої планується влітку 2017 року. «У ході нового набору ми плануємо набрати 1270 поліцейських, з яких 770 для патрульної поліції Києва і 500 для Одеси», – повідомив Сергій Князєв.

У столиці стартував набір на посади патрульної поліції Києва та Одеси

Надзвичайний та Повноважний Посол США в Україні Марі Йованович зазначила, що реформи в українській поліції, зокрема – створення патрульної поліції – це чи не одна з найбільш дієвих реформ в Україні. «Я хочу підкреслити те, що США і надалі буде брати участь у реформуванні Національної поліції», – зазначила Марі Йованович.

Надзвичайний та Повноважний Посол Канади в Україні Роман Ващук зазначив, що новообрані 1270 патрульних, які тепер за прозорими критеріями доберуться у підрозділи поліції, будуть обрані для встановлення правопорядку на дорогах України, Києва та Одеси зокрема. «Вони хочуть навчатися та готові навчати своїх товаришів. Ми дуже раді, що канадська двостороння місія може надати досвід наших канадських поліцейських і навчити українських поліцейських відповідати на щоденні виклики», – додав Роман Ващук.

У столиці стартував набір на посади патрульної поліції Києва та Одеси

Нагадаємо, Сергій Князєв повідомив, що для укомплектування підрозділів поліції протягом року буде проведено набір у підрозділи патрульної поліції по всій країні.

Відділення комунікації
за інформацією Департаменту комунікації
Національної поліції України

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X