У новий рік з новими перемогами

04-02-2015 Переглядів: 646

З 28 січня до 2 лютого у спорткомплексі Національного педагогічного університету імені Драгоманова, проходив Чемпіонат України серед юніорів, юніорок, юнаків та дівчат з боротьби самбо та бойового самбо.

Брала участь у Чемпіонаті й збірна команда ННІПФЕКП НАВС під керівництвом тренера, викладача кафедри вогневої та спеціальної фізичної підготовки, майстра спорту України з боротьби самбо та бойового самбо Чорного С.С.

У новий рік з новими перемогами

Серед юнаків чемпіоном у бойовому розділі у ваговій категорії +100 кг, став молодший сержант міліції курсант 3-го курсу, майстер спорту України з боротьби самбо Філін В.О., який також посів третю сходинку у спортивному розділі самбо.

У ваговій категорії до 90 кг, друге місце зайняв, молодший сержант міліції курсант 3-го курсу ННІПФЕКП НАВС Сварчевський В.В, а у ваговій категорії до 74 кг, третє місце виборов, молодший сержант міліції курсант 3-го курсу ННІПФЕКП НАВС Чубарик В.В.

У новий рік з новими перемогами

Переможців та призерів Чемпіонату України було нагороджено медалями та дипломами.

Уже вкотре, самбісти інституту виборюють призові місця на різних змаганнях Державного та міжнародного рівнів. У цьому їм сприяє керівництво академії, інституту та кафедри вогневої та спеціальної фізичної підготовки. Побажаємо нашим спортсменам мирного неба та інших спортивних досягнень у майбутньому.

Кафедра вогневої та спеціальної
фізичної підготовки ННІПФЕКП НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X