У ННІПП суботник з благоустрою

28-03-2015 Переглядів: 170

З метою виховання дбайливого ставлення до довкілля, підвищення рівня екологічної обізнаності та залучення якнайбільшої кількості громадян до прибирання зелених зон та благоустрою столичної території, Солом’янська у місті Києві районна адміністрація звернулася до усіх мешканців району із закликом, не залишатися осторонь, не бути байдужими, а приєднатися  і взяти активну участь у заходах з двомісячника благоустрою та озелененню території Києва, адже тільки разом ми зможемо зробити наше місто чистим, охайним, зразковим.

У ННІПП суботник з благоустрою

28 березня дружнім колективом працівники та студенти навчально-наукового інституту права та психології вкотре взяли участь у проведенні Всеукраїнського суботнику. Ними було прибрано прибудинкову територію інституту та гуртожитку, обкопані дерева, відновлено зелену зону гуртожитку навчального закладу, що є гарним прикладом виховання відповідального ставлення всіх до екології нашого міста. 

У ННІПП суботник з благоустрою

У суботнику взяло участь багато нашої молоді, яка долучилася до покращення навколишнього середовища. Студенти прибирали з музикою, жартами та, навіть танцями.

У ННІПП суботник з благоустрою

Також проводилося загальне прибирання в аудиторіях інституту. З веселим сміхом та звичними пустощами студентство швидко впоралося з обсягом роботи. Юнаки і дівчата працювали на совість і залишили чисті лекційні зали, щоб було затишно і приємно навчатися.

У ННІПП суботник з благоустрою

Цей захід став для всіх зарядом позитиву та весняного настрою.

Світлана Головатюк, ННІПП 

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X