У ННІ №1 розпочалася педагогічна практика здобувачів ступеня вищої освіти магістра

26-09-2016 Переглядів: 88

Педагогічна практика є складовою частиною освітнього процесу та обов’язковим компонентом підготовки здобувачів ступеня вищої освіти магістра. Практика та освітній процес нерозривно пов’язані, це ті складові без яких неможливо підготувати високоякісного спеціаліста-правоохоронця.

Відповідно до наказу НАВС від 16.09.2016 року №1309 «Про закріплення здобувачів ступеня вищої освіти магістра за спеціальністю «Право» навчально-наукового інституту № 4 за кафедрами академії для проходження педагогічної практики» на кафедрі економічної безпеки розпочалась педагогічна практика.

У ННІ №1 розпочалася педагогічна практика здобувачів ступеня вищої освіти магістра

Згідно навчального плану підготовки здобувачів ступеня вищої освіти магістра за спеціальністю «Право» НАВС своє перше семінарське заняття «Економіко-правовий аналіз» для курсантів 405 навчальної групи ННІ №1 академії провів старший лейтенант поліції Телєгін С.І.

Метою педагогічної практики, відповідно до нормативних документів, є: закріплення і поглиблення теоретичних знань, отриманих під час вивчення дисциплін психолого-педагогічного циклу; поглиблення отриманих теоретичних знань та їх застосування у розв’язанні конкретних педагогічних завдань; проведення згідно з розкладом під безпосереднім керівництвом керівника практики фрагменту семінарського (практичного) заняття у реальній навчальній групі; виявлення педагогічних здібностей на основі першого досвіду педагогічної діяльності, формування навичок самоосвіти та самовдосконалення; формування професійних якостей з проведення семінарських і практичних занять, у тому числі й тренінгових.

У ННІ №1 розпочалася педагогічна практика здобувачів ступеня вищої освіти магістра

Основними завданнями, що стоять перед здобувачами ступеня вищої освіти магістра під час проведення педагогічної практики є: формування вмінь та навичок педагогічного впливу на особистість, використання професійної риторики, активізації навчальної діяльності курсантів, вміння застосовувати способи та прийоми оцінювання навчальної діяльності у вищій школі. Застосування саме цих засобів навчання, що відповідають дидактичним принципам, враховуючи вікові та психологічні особливості курсантів. Вміння здійснювати психолого-педагогічний аналіз відвідуваного заняття та самоаналіз, самостійно вивчати передовий педагогічний досвід, узагальнювати та використовувати його у професійній діяльності.

Кафедра економічної безпеки ННІ № 1

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X