У Хмельницькому відділенні НАВС України відбувся
7-й випуск бакалаврів права

20-03-2015 Переглядів: 441

Цього року дипломи фахівців юридичної галузі отримали 59 студентів. Всього за 10 років свого існування у Хмельницькому навчальний заклад випустив 815 правників.

У Хмельницькому відділенні НАВС України відбувся <br/>7-й випуск бакалаврів права

На заочному відділенні за десятиліття повну вищу освіту, поєднуючи навчання зі службою, отримали 402 працівники міліції. Дипломи за спеціальністю «правознавство» на стаціонарній формі навчання здобули 413 студентів.

За традицією з вітальним словом до гостей та життєвою настановою до випускників звернувся начальник Хмельницького відділення НАВС кандидат наук з державного управління підполковник міліції Роман Поворозник:

— Молодим, амбітним і свідомим випускникам-правникам належить розбудовувати демократичну державу, творити кістяк правоохоронного механізму. Тому від тих знань, від тієї наполегливості, із якою молодь вивчила ази професії, залежить, чи бути Україні правовою державою.

Виконуючий обов’язки начальника слідчого управління УМВС України в Хмельницькій області підполковник міліції Олександр Задачін також привітав молодих бакалаврів з отриманням юридичної освіти та диплому державного зразка найкращого навчального закладу системи МВС.

Хмельницьке відділення НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X