У добру путь, дорогі випускники!

24-02-2017 Переглядів: 114

У Національній академії внутрішніх справ відбувся черговий випуск здобувачів ступеня вищої освіти магістра факультету № 2. Відтепер молоді юристи і психологи розпочнуть власне становлення як спеціалісти.

У добру путь, дорогі випускники!

На урочистості завітали перший проректор академії Станіслав Гусарєв, керівники провідних підрозділів, науковці, педагоги та рідні випускників.

У добру путь, дорогі випускники!

Традиційно заходи розпочалися зі вшанування хвилиною мовчання пам'яті героїв, полеглих у боротьбі за нашу Україну. На знак відданості обраній професії було покладено квіти до пам’ятника мужності, вірності та героїзму працівників правоохоронних органів.

У добру путь, дорогі випускники!

Першим до учасників зібрання звернувся Станіслав Гусарєв: «На вас чекають непрості випробування, адже саме вам необхідно довести, що ви гідні, зможете виправдати довіру населення. На вас лежить велика відповідальність, тому не підведіть. Бажаю не зупинятися на досягнутому, поглиблювати знання та оволодівати суміжні спеціальності».

У добру путь, дорогі випускники!

Після оголошення наказу про завершення навчання, 100 юнаків і дівчат отримали дипломи магістра, а кращі з них (а їх 21) документ з відзнакою.

У добру путь, дорогі випускники!

У добру путь, дорогі випускники! Хай щедрою на добро та радість буде ваша доля!

Людмила Зеленко

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X