Творчі змагання

29-10-2014 Переглядів: 635

Національна академія внутрішніх справ значну увагу приділяє виховній роботі курсантів та студентів. Щорічно в навчальному закладі проводяться конкурси-огляди художньої самодіяльності серед навчальних підрозділів.

Творчі змагання

22 жовтня такий захід відбувся між третіми курсами всіх підрозділів. Під час творчих змагань у залі відчувався шквал емоцій, адже всі учасники передавали глядачам свій патріотичний дух через пісні, танці та вірші.

Навчально-науковий інститут права та психології гідно представила креативна команда. Основною темою їх виступу стали роздуми про щастя. Студенти зуміли відобразити різні прояви людського щастя: для когось аби виспатись і нічого не робити, а декому аби жити в шаленому темпі життя. На виступ команди було дуже приємно дивитись, адже відчувалося, що вони добре підготувалися, старалися, вкладали свою душу врешті решт. Слід зазначити, що команда нашого інституту складалась з талановитих юнаків і дівчат: Ярослави Гуньки, Олександра Корецького, Ольги Потієнко, Віти Рибак, Геннадія Митрохіна, Антона Перегудова, Аліни Марковіної, Василя Яременка та Катерини Гордієнко.

Творчі змагання

Старання команди журі оцінило належним чином. Отже, І місце вибороли команди ННІ підготовки фахівців експертно-криміналістичних підрозділів та ННІ підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та Національної гвардії України, ІІ місце посів ННІ права та психології, ІІІ – ННІ підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції.

Висловлюємо вдячність усім командам за цікаво проведений час та гарну підготовку, а також бажаємо великого натхнення для нових звершень!

Творчі змагання

Вікторія Паламарчук,
студентка ННІПП НАВС.
Фото Тетяни Януль
та Дар’ї Бакуменко

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X