Творчі фінальні змагання

21-11-2014 Переглядів: 471

От і завершився загальноакадемічний конкурс-огляд художньої самодіяльності серед навчальних підрозділів Національної академії внутрішніх справ. 19 листопада в актовій залі навчально-наукового інституту права та психології відбулися фінальні змагання. Глядачі тепло зустрічали всіх учасників конкурсу, підтримували їх бурхливими оплесками. Виконавці показали високий рівень майстерності, подарувавши глядачам прекрасну українські пісні, гумор, чудовий настрій, приємні хвилини відпочинку.

Творчі фінальні змагання

Розпочав захід колектив 2-го курсу інституту, даруючи глядацькій аудиторії театральну композицію «Війни часу», де поєднані важкі часи Великої Вітчизняної та війни, яка точиться на сході України. На досить високому рівні продемонстрували свою програму другокурсники. Розпочала виступ Канціренко Елеонора, яка своїм патріотичним номером перенесла глядачів у страшні події України 1943 року. Чудова співачка Ярослава Гунька зворушливо виконала пісенний твір «Повертайся живим». У барвистих вишиванках велично, артистично продемонстрували свій фінальний номер – український танок – Паламарчук Вікторія, Євгенія Турова, Полюх Альона, Полюга Оксана та Войтюк Анастасія під пісню Ольги Білої «Дай Бог».

Творчі фінальні змагання

Творчі фінальні змагання

Творчу естафету перейняли обдаровані студенти 1-го курсу. Світ живої краси пісень надзвичайно багатий і глибокий. У майстерному виконанні з особливою ніжністю і любов’ю прозвучали вокальні твори «Пристрасть» у виконанні Катерини Слюсар та «Эхо любви» у виконанні Марії Кладченко. Зачарувала всіх гарним виступом, дбайливо і вдало підібраним костюмом Середа Вікторія із хореографічною композицією.

Творчі фінальні змагання

Творчі фінальні змагання

Зворушила глядацький зал учасниця огляду Ярмоленко Анастасія, і пісня «Once in the street» у її виконанні полонила серця як журі конкурсу, так і всіх глядачів. А розвеселили вдячну публіку першокурсники гумористичним дотепним танцем «Моряк», який припав до душі глядачів.

Творчі фінальні змагання

На завершення у виконанні аматорського колективу першокурсників прозвучала пісня «Танці», солістка Ярмоленко Анастасія.

За результатами конкурсу першокурсники посіли друге місце, а більш досвідчений колектив 2-го курсу виборов почесне перше місце. Вітаємо всіх учасників.

Сподіваємося, що огляд-конкурс колективів художньої самодіяльності академії залишив прекрасні спогади та добрі відгуки в серцях учасників і слухачів.

Світлана Головатюк, фахівець ГСГР ННІПП;
фото Дарини Бакуменко, студентки 3 курсу

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X