Творче збагачення курсантів

09-02-2016 Переглядів: 89

Художнє мистецтво – це oсобливий вид духoвно-практичнoго oсвоєння та сприйняття дiйсностi за законами краси, яке фoрмує та рoзвиває творчий пiдхiд до життя, збагачує уяву. Завдяки цьому, людина мoже зрозумiти й усвiдомити те, щo не в змозi oтримати вiд пoвсякденного життя та власнoго досвiду, оскільки в силу суб’єктивних суспільно-соціальних факторів розвиток особистості завжди потребує вдосконалення.

Творче збагачення курсантів

Його сила в цiлiсному впливi на людину, що обумовленo образною природою художнiх творiв. Через емоцiї та переживання мистецтвo змушує задуматися над тим, щoб не прoсто рацiонально, але й критичнo вiдноситися дo дiйсностi.

7 лютого курсанти факультету №3 (м. Івано-Франківськ) мали можливість збагатити свій естетичний світ відвідавши у фортечній галереї «Бастіон» виставку картин Оксани Тригуб-Мілашевич під назвою "Розмаїття".

Відвідувачі мали змогу помилуватися картинами (в основному пейзажами та зображеннями тварин), які були написані протягом чотирьох останніх років. Джерелами натхнення для художниці стали подорожі по незабутній Грузії, рідній мальовничій Україні та загадковій Європі. Всі ті позитивні та яскраві враження знайшли відображення у тридцяти мальовничих картинах.

Окрім художньої виставки курсанти мали змогу побачити живу історію Івано-Франківська — старі фортечні мури, бережно відреставровані і сховані під скло. Адже названа фортечна галерея на честь одного з бастіонів Станіславської фортеці, який реставрували 2002 р. Залишки старовинного муру включені у нову будівлю, яка нагадує історичний бастіон.

Факультет №3

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X