Турнір з волейболу

16-11-2015 Переглядів: 494

Волейбол – цікава, захоплююча за напруженням боротьби спортивна гра. Нею займається значна частина молоді та, звичайно, багато тих, хто прагне досягнути спортивних висот. Але, щоб демонструвати в такій грі майстерність, треба пройти досить складний шлях підготовки.

2 листопада у Прикарпатському факультеті під егідою Івано-Франківської обласної організації ФСТ «Динамо» України, стартував відкритий турнір з волейболу за участю 8 команд. Змагання проводились по коловій системі: дві підгрупи по чотири команди. У перших чотирьох поєдинках пари боролися за право виступити у фіналі. Далі переможці розігрували перше місце, а дві інші команди боролися за «бронзу». Атмосфера, всіх без винятку, волейбольних поєдинків була азартною і „гарячою”. Хлопці та дівчата зі всіх команд грали дуже завзято. І глядачі також скучили по справжній грі, тому з оплесками сприймали вдалі епізоди – подачі, блоки і вирішальні удари.

Турнір з волейболу

За призові місця змагалися команди 201 та 102 навчальної групи (за третє місце). У жвавій боротьбі за «бронзу» свою майстерність продемонструвала команда 201 навчальної групи і з рахунком 2:0 посіла третє місце у турнірній таблиці.

Фінальна гра за перше місце була досить напруженою і її результат важко було спрогнозувати до останньої хвилини. Під час змагань вболівальники мали змогу насолоджуватись потужними нападаючими ударами, ударами біля сітки та із задньої лінії, карколомними діями в захисті й під час блокування. Першу партію виграла команда «Легіонерів» з рахунком 25:22, а в другій першість здобула команда 101 навчальної групи(26:28). Вирішальною була третя партія, перемогу в якій здобула команда «Легіонери» з рахунком 16:14.

Турнір з волейболу

Після завершення чемпіонату відбулося нагородження команд-переможців. Грамоти, медалі та кубок призерам чемпіонату вручив представник Івано-Франківської обласної організації ФСТ «Динамо» України Василь Шумило, який у вітальному слові зазначив, що спорт – це запорука здоров’я і до нього потрібно залучати молодь. Такі заходи якраз цьому й сприяють, тому надалі їх слід продовжувати. Він також висловив сподівання, що команда Прикарпатського факультету візиме участь в обласному чемпіонаті з волейболу, який проходитиме у грудні цього року.

Серед поважних гостей волейбольного турніру були представники ветеранської організації факультету, які пильно слідкували за кожною грою і визначали кращого гравця факультету. Ним стала Ілона Гук (курсант 101 навчальної групи), яка отримала в подарунок від члена Ради ветеранів факультету Василя Сопківа справжній волейбольний м’яч. Василь Петрович також побажав усім гравцям впевненості у власних силах, командної зібраності, і тисячі маленьких перемог, що неодмінно приведуть до великого тріумфу.

Турнір з волейболу

Кожну гру команд супроводжувала група вболівальників, які разом з гравцями переживали всі перемоги та поразки. Для підтримки команд волейбольні фани виготовляли плакати, складали волейбольні кричалки.

Девіз: «Вище, скоріше, сильніше» - не на папері, а ділі розпочав своє становлення у Прикарпатському факультеті з метою популяризації не лише здорового способу життя та спортивних звершень, а й профорієнтаційної роботи серед молоді Прикарпаття.

Турнір з волейболу

Турнір з волейболу

Прикарпатський факультет

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X