Турнір з настільного тенісу на кубок А.С. Макаренка

24-11-2014 Переглядів: 133

Кафедрою вогневої та спеціальної фізичної підготовки навчально-наукового інституту підготовки фахівців для експертно-криміналістичних підрозділів НАВС, а також кафедрою управління та роботи з персоналом НАВС проведено турнір з настільного тенісу на кубок видатного українського педагога Антона Семеновича Макаренка, який з 1935 до 1936 р. працював у центральному апараті ОВС України.

Турнір з настільного тенісу на кубок А.С. Макаренка

В турнірі взяли участь курсанти, працівники академії, а також ветерани ОВС. Непогану спортивну майстерність та волю до перемоги продемонстрували Леонід Банах, Марія Сокальська, Валерій Ситюк.

Переможцем змагань став курсант 5-го курсу інституту експертів-криміналістів Вадим Касьянов, срібним призером – доцент кафедри управління та роботи з персоналом Віктор Кривуша, третє місце поділили старший інспектор відділення професійної підготовки ВКЗ НАВС Олексій Гетьманенко та професор кафедри психології та педагогіки НАВС Дмитро Ніколенко. Активну участь у проведенні змагань взяли доцент кафедри вогневої та спеціальної фізичної підготовки навчально-наукового інституту підготовки фахівців для експертно-криміналістичних підрозділів НАВС Олександр Кузенков та старший лаборант кафедри, ветеран ОВС Сергій Басов.

Турнір з настільного тенісу на кубок А.С. Макаренка

Турнір з настільного тенісу на кубок А.С. Макаренка

Побажаємо нашим учасникам та переможцям нових спортивних досягнень у майбутньому!

Марта Диганич

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X