Тріумф і трагедія

21-11-2014 Переглядів: 457

20 листопада відбувся заключний тур першого кола чемпіонату міста Києва серед студентських команд. ФК «Динамо-Академія» НАВС приймав аутсайдера Вищої ліги ФК «Авіатор» НАУ (Національний авіаційний університет).

Тріумф і трагедія

Тріумф і трагедія

Обидва виші розташовані на території Солом’янського району Києва і зустрічалися на футбольних полях не в перше, тому добре знали один одного. Завдання на гру у кожної з команд також було зрозумілим: НАВС для того, щоб спокійно зимувати та перебувати на першому місці Вищої ліги влаштовувала лише перемога, а НАУ, всупереч усьому, намагався взяти бодай один бал для того, щоб «видертись» із зони вильоту у Першу лігу. Гра розпочалася за звичним сценарієм ФК «Динамо-Академія», який з перших хвилин полягав у тотальному «обстрілі» воріт ФК «Авіатор». Заявка на перемогу була забезпечена ще у першому таймі, адже саме у першій 45-ти хвилинці у воротах «авіаторів» побувало три сухих м’ячі.

Тріумф і трагедія

Тріумф і трагедія

У другому таймі команди обмінялися голами, потім знову були забиті та пропущені м’ячі, але фінальний свисток арбітра зустрічі зафіксував упевнену перемогу «силовиків» з рахунком 6:2. Прохолодна погода із дрібним дощем не завадила нашим хлопцям взяти чергові три бали у скриньку турнірної таблиці. У підсумку «крила» НАУ, потрапляють під «прес» НАВС і команда залишається в зоні вильоту до Першої ліги. Наша ж команда завершує перше коло чемпіонату на мажорній ноті, очолюючи першу сходинку турнірної таблиці. Минулорічний чемпіон - Національний університет державної податкової служби України, маючи таку ж саму кількість набраних балів, але за рахунок поразки від НАВС - на другому місці. На третьому чемпіон України 2014 року – Київський національний торговельно-економічний університет. Проте висновки робити ще зарано, друге коло чемпіонату, яке стартуватиме у квітні 2015 року остаточно визначить чемпіона Києва.

Тріумф і трагедія

Тріумф і трагедія

Тріумф і трагедія

За інформацією ФК «Динамо-академія»

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X