Тренінг для керівників поліцейських відділень

26-01-2017 Переглядів: 264

18 січня в Національній академії внутрішніх справ розпочав роботу тренінг Консультативної Місії ЄС з лідерства та управління для керівників поліцейських відділень та відділів Київської області, які були відібрані для участі в проекті «Інструмент сприяння стабільності та миру». Під час заходу його учасники ознайомляться з особливостями формування лідерських якостей керівника, а також із навичками управління підрозділом поліції. Учасники тренінгу пройдуть триденний презентаційний курс, що проведуть іноземні фахівці.

Відкрив зібрання ректор академії Володимир Чернєй і наголосив на тому, що НАВС була однією з фундаторів реформування правоохоронних органів, з неї взято старт підготовки патрульних поліцейських. Тому, враховуючи цей досвід, потужну педагогічну і матеріальну базу вишу, Міністр внутрішніх справ дав завдання започаткувати таку програму підготовки керівної ланки правоохоронних органів саме в Національній академії. «Для нас це надзвичайно відповідально, але ми готові до пошуку нових підходів у здійсненні якісної професійної підготовки кадрів – від патрульного до керівника вищої управлінської ланки, використовуючи при цьому і позитивні напрацювання наших іноземних колег», - підсумував ректор.

Тренінг для керівників поліцейських відділень

Тренінг для керівників поліцейських відділень

У свою чергу Голова Консультативної Місії ЄС Кястутіс Ланчінскас, звертаючись до присутніх, зауважив, що успішним лідером можна бути лише з командою однодумців. «З власного досвіду, а в мене 26 років стажу роботи в поліції, впевнено можу сказати, що до керівника завжди підвищена увага, поза якою не залишаться ні помилки, ні його досягнення. Він відповідальний за людей і має бути прикладам для них. Тому такі тренінги вкрай необхідні для якісної роботи та позитивного морального клімату в колективі».

Тренінг для керівників поліцейських відділень

До слова також були запрошені і тренери з питань взаємодії поліції з громадськістю. Вони висловили побажання практичним працівникам ставити багато запитань, щоб отримати нові знання і вже завтра їх застосовувати у своїй діяльності.

По закінченні тренінгу було підведено підсумки роботи. Організатори вручили учасникам відповідні сертифікати та наголосили на подальшій співпраці у сфері підготовки правоохоронців.

Тренінг для керівників поліцейських відділень

Тренінг для керівників поліцейських відділень

Людмила Зеленко, відділення комунікації

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X