Tернопільське відділення Національної академії внутрішніх справ відкрило двері абітурієнтам

21-04-2015 Переглядів: 7057

День відкритих дверей відбувся у Тернопільському відділенні навчально-наукового інституту заочного навчання Національної академії внутрішніх справ. У гості до навчального закладу завітали абітурієнти, які бажають здобути юридичну освіту.

Хлопці та дівчата мали нагоду поспілкуватися з керівництвом вишу. Начальник Тернопільського відділення НАВСУ Іван Марків розповів про всі аспекти, умови та вимоги до навчання.

- Вже стало доброю традицією проведення дня відкритих дверей у нашому навчальному закладі. Зараз починається вступна кампанія і молодь має нагоду ознайомитися з правилами вступу до академії, почути вимоги до навчання, – відзначив Іван Марків.

Вже понад десять років Тернопільське регіональне відділення готує фахівців ступеня вищої освіти бакалавра за спеціальністю «Правознавство».

У виші студентів готують висококваліфіковані педагоги, які допомагають опанувати спеціальність юриста, створюючи сприятливі умови для здобуття якісної освіти європейського рівня.

Заступник начальника відділу комплектації управління кадрового забезпечення обласної міліції Андрій Зальопаний ознайомив присутніх з умовами вступу до вищих навчальних закладів системи МВС. В свою чергу заступник начальника управління-начальник сектору медичного забезпечення УМВС України в Тернопільській області Михайло Василишин акцентував увагу на фізичній підготовці та на стані здоров’я абітурієнтів.

Якщо ви прагнете здобути юридичну освіту, звертайтеся за адресою у Тернополі: вулиця Липова, 39. Довідки за телефоном 52-13-53.

УМВС України в Тернопільській області

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X