Табірний збір 2016

16-08-2016 Переглядів: 128

Сьогодні на базі відділу спеціальної та фізичної підготовки (Віта Поштова) Національної академії внутрішніх справ розпочався табірний збір курсантів першокурсників.

Табірний збір 2016

Упродовж двох тижнів юнаки і дівчата, які склали вступні іспити до нашого навчального закладу та вирішили пов’язати свою долю з правоохоронними органами, будуть проходити випробування на міцність та витривалість. Тут їм доведеться звикати вже зовсім до іншого життя.

Табірний збір 2016

Програма навчання досить насичена та цікава. Вчорашні абітурієнти не лише опановуватимуть ази майбутньої професії та набуватимуть спеціальних навичок та вмінь, а й пройдуть курс психологічної стійкості та готовності виконувати службові завдання в складних умовах.

Табірний збір 2016

Варто зазначити, що розпорядок дня побудований таким чином, щоб курсанти могли охопити якомога більший комплекс заходів, а саме проявити свої інтелектуальні та фізичні здібності, приділити увагу вивченню відомчих статутів і положень, характеристик і принципів дії зброї, навчитись стройовому вишколу, ну і, звичайно ж, відпочити від незвичного для них розкладу.

Табірний збір 2016

Сподіваємось, що перші кроки на шляху правоохоронної діяльності майбутніх юристів залишаться назавжди в їх пам’яті, і вони з теплотою у серці та ностальгією згадуватимуть про знайомство один з одним та табірний збір.

Оксана Чміленко,
ВЗГ НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X