Свято випуску на Прикарпатті

23-09-2016 Переглядів: 133

Останнє випробування на шляху до диплому спеціаліста успішно подолали студенти 6 курсу відділення заочного навчання факультету №3 (м. Івано-Франківськ) і 23 вересня отримали документ про повну вищу освіту.

Урочисті збори, присвячені знаменній події, розпочалися Гімном України; хвилиною мовчання вшанували пам’ять героїв, полеглих у боротьбі за вільну, незалежну Україну. Слідом відбулися, хвилюючі для кожного випускника вручення дипломів. Особливо приємним є те, що дипломи з відзнакою отримали 2 випускників відділення.

Свято випуску на Прикарпатті

З вітальним словом до випускників та всіх присутніх звернулись декан факультету доктор юридичних наук, професор Вовк Вікторія Миколаївна, заступник начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Кіцелюк Василь Мирославович, які побажали їм професійного зростання, успіхів у всіх починаннях, сумлінності та відповідальності і зазначили, що саме їм потрібно йти в життя, щоб творити та будувати правову державу.

До вітального слова запросили і випускників факультету, вони щиро подякували за навчання та підтримку з боку науково-педагогічного складу і побажали всім майбутнім колегам успіхів на професійному шляху: «Не звертайте з наміченої вами стежки, тому що звання юриста - це велика гордість та відповідальність. Тож давайте своїми діяннями прославляти рідну академію та Україну».

Свято випуску на Прикарпатті

Запрошені на свято представники духовенства провели церемонію освячення випускників на подальшу плідну працю на благо рідної країни.

Ми приєднуємося до всіх привітань та бажаємо всім майбутнім юристам, аби крила удачі та щастя супроводжували їх у професійному та життєвому польоті.

Свято випуску на Прикарпатті

Факультет № 3, м. Івано-Франківськ

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X