Свято української вишиванки на Прикарпатті

19-05-2017 Переглядів: 61

Щороку у третій четвер травня українці у всьому світі відзначають День вишиванки, яка є гордістю українського народу та символом етнічної приналежності кожного з нас до рідної землі та своєї історії.

Свято української вишиванки на Прикарпатті

З нагоди відзначення Дня вишиванки, 18 травня, постійний та перемінний склад факультету №3 (м. Івано-Франківськ) змінив форменний одяг на барвисті вишиванки. Адже для українця не лише одяг, не лише вбрання, яке вдягається у найважливіші дні життя або на свята – це національна святиня, адже символізує собою духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь. Це ознака нації, а у наш час ще й один із символів, за яким вирізняється українець у багатомірному, різнобарвному глобалізованому світі.

Свято української вишиванки на Прикарпатті

Цього року відзначення Дня вишиванки співпав із сумною подією в історії українського народу – Днем пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу. В пам'ять про ці події для курсантів факультету було проведено ознайомчу лекцію про депортацію кримських татар із рідної землі та продемонстровано документальний фільм, знятий на основі свідчень очевидців.

Свято української вишиванки на Прикарпатті

Факультет №3(м. Івано-Франківськ)

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X