Свято українського словника

24-10-2016 Переглядів: 78

21 жовтня на столичній Львівській площі відбулось свято українського словника. Організаторами заходу став Український мовно-інформаційний фонд Національної академії наук України спільно зі словниковою комісією Міністерства освіти і науки, Національним центром «Мала академія наук» та книгарнею «Словники України».

Метою цього свята є популяризація української книжки, насамперед словників, які є фундаментом для поглибленого вивчення та використання мови й концентрованим джерелом знань.

У заході взяли участь науковці, діячі літератури та культури, видавці, освітяни, представники іноземних установ і посольств в Україні, а також ліцеїсти юридичного ліцею імені Ярослава Кондратьєва НАВС.

Свято українського словника

Вихованці юридичного ліцею ознайомились із презентованими словниковими та іншими виданнями Національної академії наук України. Святкового настрою додали виступи Національного Президентського духового оркестру, аматорів художньої самодіяльності та дитячих творчих колективів, а також різноманітні конкурси. Так, в інтелектуальному конкурсі ліцеїсти виграли для бібліотеки ліцею сучасний орфографічний словник української мови.

Юридичний ліцей

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X