Свято Святого Миколая

19-12-2016 Переглядів: 530

Вже стало доброю традицією - 19 грудня, у день Святого Миколая, юридичний ліцей імені Ярослава Кондратьєва відвідують численні гості. Цьогоріч до наймолодшого підрозділу завітали у ролі Миколаїв ректор академії Володимир Чернєй, директор Українського благодійного фонду «Милосердя» Іван Красюк, начальник Департаменту поліції охорони Національної поліції України Сергій Будник, перший заступник начальника ДСНС України у Київській області Петро Кісільов, вдова колишнього ректора академії Людмила Кондратьєва та інші.

Свято Святого Миколая

У виступі перед присутніми Володимир Чернєй побажав міцного здоров’я, успіхів у навчанні, примноження слави своїх батьків, і наголосив на тому, що ким би ліцеїсти не стали, щоб довіку із вдячністю згадували мудрих і добрих викладачів, які вчать, виховують і підтримують, прищеплюють невмирущі цінності – любов до рідної землі, до людей; дбають, аби не спіткнулися, не схибили, не зрадили ні родині, ні Батьківщині, стали гідними її громадянами.

Свято Святого Миколая

Також ліцеїстам відрадно було з уст почесних гостей почути батьківські настанови – мати в душі безцінний дар – совість, а свої знання і вміння віддати на те, щоб наша держава стала сильною і духовно багатою.

Свято Святого Миколая

Тоді ж від «Миколаїв» діти отримали подарунки – книжки, спортивні форми, пральну машину, солодощі тощо. Але головним подарунком для них є впевненість у тому, що ними опікується академія, держава, що про них дбають і ніколи не залишать напризволяще.

Від імені вихованців подяку гостям за їх увагу та підтримку висловив керівник ліцею Василь Кобко та побажав успіхів у навчанні, гідно нести звання ліцеїста.

Свято Святого Миколая

Свято Святого Миколая

Не можна висловити словами ту атмосферу, що панувала у залі – зворушливий текст ведучих змінювався піснями та танцями, грою на гітарі у виконанні юнаків і дівчат ліцею.

Свято Святого Миколая

Дивлячись на це, розумієш, що у нашої країни – великий потенціал, коли у дітей, які витратили найдорожче – своїх батьків, є бажання і можливість продовжувати їхню справу. Сподіваюсь, що поряд з такими покровителями у них ніколи не згасне віра у щастя, людяність і шляхетну діяльність, якій Вони хочуть присвятити своє життя.

Свято Святого Миколая

Людмила Зеленко,
відділення комунікації НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X