Свято Дня захисника України на Прикарпатті

13-10-2015 Переглядів: 59

В Прикарпатському факультеті Національної академії внутрішніх справ відзначили свято Дня захисника України, яке вперше країна святкуватиме 14 жовтня, під гаслом «Сила нескорених». Це свято започатковане в нелегкі часи для вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України.

Свято Дня захисника України на Прикарпатті

12 жовтня на факультеті відбулася низка заходів. Зокрема, святковий концерт для представників сильної половини людства, під час якого зі сцени лунали щирі привітання, веселі пісні, патріотичні вірші.

Є речі, без яких діяльність військових формувань неможлива – зброя, формений одяг, символіка. Але існують і нематеріальні речі, які підіймають бойових дух – це, в першу чергу, стройова пісня. Відродити традицію гідних маршів і гімнів вирішили і курсанти факультету. На краще виконання патріотичних творів змагалися взводи курсантів першого та другого курсів факультету. Незважаючи на погодні умови, курсанти карбували крок і показували високий рівень стройової підготовки.

Свято Дня захисника України на Прикарпатті

Компетентне журі у складі начальника факультету Сергія Брателя, двох його заступників Андрія Ляшука та Ігоря Лугового оцінювало конкурсантів за кількома критеріями, серед яких: зовнішній вигляд, стройова підготовка, виконання пісні. Під час наполегливої та безкомпромісної боротьби визначились переможці – курсанти другокурсники. Друге місце розподілили між собою перший, четвертий та п’ятий взводи першого курсу. Третє – посіли другий, третій та шостий взводи першокурсників.

Метою проведення заходів є формування і розвиток мотивації у молоді, що спрямована на підготовку до захисту держави і служби у Збройних силах України та інших військових формуваннях, виховання української молоді в дусі військових традицій українського народу, формування патріотично зрілої особистості.

Свято Дня захисника України на Прикарпатті

Прикарпатський факультет

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X