Свято для ветеранів (фото, відео)

10-11-2015 Переглядів: 542

Сьогодні в Національній академії внутрішніх справ відзначали подвійне свято – День вшанування пенсіонерів і ветеранів органів внутрішніх справ України та 20-річчя створення ветеранської організації НАВС.

До навчального закладу прибули наші шановні ветерани, серед яких учасники Другої світової війни, а також ті, хто присвятив правоохоронних органів значну частину свого життя, а саме навчанню не одного покоління правоохоронців. Впродовж років вони передавали мудрість і вміння своїм вихованцям, а їм дійсно є чим пишатися, адже у багатьох із них за плечима не лише багатий досвід боротьби зі злочинністю, а й війна в Афганістані, ліквідація наслідків аварії на Чорнобильській АЕС і землетрусу в Спітаку, участь у складі миротворчих місій ООН у різних куточках світу.

Хоч чимала кількість ветеранів вже давно перебуває на заслуженому відпочинку, керівництво академії завжди з повагою ставиться до них та повсякчас допомагає їм як матеріально, так і морально.

Свято для ветеранів  (фото, відео)

Свято для ветеранів  (фото, відео)

Цього року програма перебування ветеранів була надзвичайно насиченою. Втім, розпочалися заходи з ритуалу урочистого покладання квітів до Меморіалу на честь працівників органів внутрішніх справ, які загинули при виконанні службових обов’язків, на чолі з ректором НАВС Володимиром Чернєєм.

Свято для ветеранів  (фото, відео)

Після фотографування на добру згадку всі бажаючі мали змогу відвідати музей МВС України, ознайомитися з виставкою наукових праць ветеранів, художніми виставками фотоетюдів Миколи Зубаня та Олексія Стародуба, фотогазетою із результатами роботи ветеранської організації у 2015 році.

Приємним сюрпризом для сивочолих гостей став новий фільм про діяльність ветеранської організації, створений працівниками відділу навчально-методичної та іміджевої аудіо- і відеопродукції, зворушливі кадри якого не залишили байдужим жодного у залі.

Свято для ветеранів  (фото, відео)

Свято для ветеранів  (фото, відео)

Урочисту частину розпочав ректор академії Володимир Чернєй, який привітав усіх присутніх зі святом та наголосив, що він радий знову бачити у рідній Альма-матер її ветеранів, які і сьогодні передають свої знання вартовим правопорядку. Володимир Васильович також зазначив: «Наші ветерани – це золотий фонд! Все, що має академія сьогодні є результатом плідної діяльності багатьох поколінь, які своїми науковими, творчими і професійними здобутками лише примножували її славу». Не обійшлося цього разу, як і завжди, без нагород і відзнак від різних державних організацій, які вручив ветеранам очільник навчального закладу.

Свято для ветеранів  (фото, відео)

Свято для ветеранів  (фото, відео)

Свято для ветеранів  (фото, відео)

До слова також був запрошений голова ради ветеранів НАВС Юрій Кобринський, який, до речі, пропрацював в ОВС понад три десятиліття. Нині він віддає всі свої сили та енергію роботі з ветеранами, тим самим здійснюючи величезний вклад у героїко-патріотичне виховання майбутніх правозахисників. Юрій Гавриїлович подякував керівництву за увагу і підтримку, яку воно повсякчас приділяє ветеранам, зазначивши, що завдяки цьому вони завжди відчувають себе потрібними у суспільстві.

Свято для ветеранів  (фото, відео)

Свято для ветеранів  (фото, відео)

Надалі всіх присутніх чекав святковий концерт художньої самодіяльності Національної академії внутрішніх справ.

Оксана Чміленко,
ВЗГ НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X