Святкування Дня ветерана ОВС на Прикарпатті

11-11-2015 Переглядів: 66

Прояв поваги до старших є запорукою належного розвитку наступного покоління, а також багатовіковою традицією українського народу. Результатом прояву своєї поваги до старших є досвід, який можливо здобути лише двома способами: перший – прожити життя, а другий – отримати у спадок від старшого покоління.

Святкування Дня ветерана ОВС на Прикарпатті

Одним із пріоритетних напрямків виховного процесу є організація колективних зустрічей молодого покоління курсантів з членами відомчих ветеранських організацій. На відзначення Дня ветерана ОВС, який визначений 10 листопада, у Прикарпатському факультеті відбулися урочистості, які розпочалися з вітального слова очільника Прикарпатського факультету Сергія Брателя, який завершив промову врученням почесних грамот Ради ветеранів Національної академії внутрішніх справ та союзу юристів України присутнім ветеранам та колишнім працівникам факультету.

Святкування Дня ветерана ОВС на Прикарпатті

Музичні вітання для ветеранів навчального закладу дарували курсанти Вікторія Піхоцька, Анна Фтемова, Роман Вараниця, духовий оркестр факультету, учні Старолисецької загальноосвітньої школи Юлія Турчин та Гуменяк Вікторія. До привітань з пісенним дарунком долучився заслужений артист України, колишній курсант Івано-Франківської середньої школи міліції, ветеран ОВС Прикарпаття, полковник міліції у відставці Володимир Коваленко.

Продовженням урочистостей став волейбольний турнір між командою ветеранів навчального закладу та курсантів Прикарпатського факультету. У напруженій та захопливій боротьбі перемогу здобули курсанти. По завершенні змагань відбулося вручення нагород переможцям. Такі товариські зустрічі мають велике значення для виховання молодого покоління правоохоронців і є ще одною нагодою для вшанування досвіду та професіоналізму ветеранів.

Святкування Дня ветерана ОВС на Прикарпатті

Прикарпатський факультет

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X