Святковий концерт з нагоди Дня юриста

09-10-2015 Переглядів: 171

Професія юриста по праву вважається однією з найдревніших і найшановніших. Уявити собі сучасне життя без величезної армії юристів просто неможливо. Саме вони допомагають нам розібратися в тонкощах правових процедур. Вибір цієї професії - це вибір шляху відповідальності, справедливості, відданості, цілеспрямованості.

Святковий концерт з нагоди Дня юриста

З нагоди відзначення професійного свята – Дня юриста, у Прикарпатському факультеті 8 жовтня відбувся святковий концерт, який розпочався з вітального слова начальника факультету кандидата юридичних наук, доцента, підполковника міліції Сергія Брателя. Він побажав присутнім здоров’я, добробуту, життєвої наснаги та нових здобутків у професійній і громадській діяльності заради процвітання нашої держави. А також нагородив похвальними грамотами найкращих курсантів і студентів.

Юристів факультету своїми музичними композиціями вітали курсанти та студенти: Андріана Підзамецька, Анна Фтемова, Олександр Марцинюк, Вікторія Піхотська, Людмила Сухина, Денис Грінченко, Андрій Крутевич, Віталій Мішкулинець.

Святковий концерт з нагоди Дня юриста

Чудового ритму святу задав драйвовий рок-н-рол у виконанні курсантів першого курсу. Своєю чарівністю та граціозністю під час вальсу всіх присутніх вразила танцювальна пара Анни Фтемової та Романа Варениці.

Святковий концерт з нагоди Дня юриста

Всі присутні із захопленням дивилися показові спортивні виступи, які вправно та майстерно демонстрували курсанти Заєць Андрій та Владислав.

Яскравим акордом свята був духовий оркестр факультету, який незабаром поповниться курсантами першого курсу.

Святковий концерт з нагоди Дня юриста

Прикарпатський факультет

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X