Святкова Літургія

15-07-2015 Переглядів: 64

У неділю, 12 липня, в день Святих апостолів Петра і Павла – покровителів храму названого на їх честь, що розташований на території навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки, психологічної служби та Національної гвардії України, відбулася Архієрейська Свята Літургія. На неї завітали курсанти 1 курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та психологічної служби.

Святкова Літургія

Святкову молитву проводив протоієрей Валерій Новаш. Під час проповіді Владика зазначив, що у теперішній час, коли є більше запитань ніж відповідей і ми не знаємо, як поступити – Бог допомагає нам у нашій вірі, а святі апостоли Петро і Павло є тими заступниками, які вчать нас спрямовувати разом із Христом складними стежками нашого життя, здобути мир та спокій у наших думках і сьогоденні.

Святкова Літургія

Після спільної молитви Владика Валерій особисто привітав усіх з Храмовим святом: і прихожан, і курсантів. По завершенню літургії гості Храму та курсанти інституту прийняли участь у святковій трапезі, яка була організована на честь цього Великого Свята.

Святкова Літургія

Валерія Носова
ФПФПМГБПС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X