Своєму навчаємось та й чужого не цураємось

13-10-2015 Переглядів: 125

9 жовтня в центрі спеціальної та фізичної підготовки НАВС кафедрою іноземних мов за ініціативи викладача кафедри Марії Соловей, проведено науково-методичний семінар на тему: «Основні напрями діяльності підрозділів поліції США та боротьба з незаконним обігом наркотиків. Тактика дій спецпідрозділу «SWAT» при затриманні особливо небезпечних злочинців».

В науковому заході взяли участь курсанти першого курсу та працівники слідчих підрозділів Адміністрації по боротьбі з наркотиками (DID) Міністерства юстиції США Кевін та Джастін, які прибули до України для передачі досвіду інструкторам спецпідрозділу «КОРД».

Своєму навчаємось та й чужого не цураємось

Досвідчені поліцейські розповіли про основні принципи роботи поліції США та тактику дій спецпідрозділів при затриманні злочинців. Не обійшлось і без прикладів із особистого життя полісменів, які викликали захоплення у першокурсників та безліч питань. Спілкування проходило виключно англійською мовою, що дало курсантам можливість не тільки дізнатись про особливості роботи поліції США, а й підвищити свій рівень знань англійської на практиці, щоправда стало можливим це завдяки Марії Соловей, яка стала «зв’язуючою ланкою» між курсантами та американськими слідчими.

Висловлюємо вдячність американським колегам та сподіваємось на подальшу співпрацю.

Олександр Тарасенко,
науковий співробітник

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X