Вітаємо переможців ІІІ етапу VIІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської і студентської молоді імені Тараса Шевченка!

17-01-2017 Переглядів: 300

У листопаді 2016 року стартував Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, метою якого є піднесення престижу української мови і літератури в молодого покоління, заохочення учнів та студентів до вивчення рідної мови, підвищення рівня загальної мовної культури та освіти в Україні, а також вшанування Великого Кобзаря, поета світового рівня – Тараса Григоровича Шевченка.

І-ий та ІІ-ий етапи, що відбулися в інститутах та на факультетах Національної академії внутрішніх справ, дали можливість виявити серед курсантів та студентів талановиту молодь, яка може досягнути високих успіхів у інтелектуальних змаганнях міжнародного рівня.

18 грудня відбувся ІІІ-й (міський) етап конкурсу, який проходив у Київському університеті імені Бориса Грінченка, де наш вищий навчальний заклад представили найкращі курсанти та студенти.

За офіційними результатами Конкурсу серед військових вишів, четверо представників академії посіли призові місця:

І – Тамілова Яна Євгенівна (курсант 107 групи ВСФП);

ІІ – Ополонська Ірина Русланівна (курсант 103 групи ННІ № 2);

ІІІ – Балаклієць Аліна Олександрівна (студент факультету № 2) і Совтан Юлія Всилівна (курсант 304 група ННІ № 1).

Ми пишаємося нашими курсантами та студентами і дякуємо їхнім педагогам, які своєю щоденною клопіткою працею розкривають потенціал вихованців, вкладають душу, надихають молоде покоління на творчість.

Побажаємо успіхів нашій творчо обдарованій молоді у фінальному етапі VІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу. Нехай творча боротьба стане утвердженням державного статусу української мови в країні, піднесенням її престижу, вшануванням величезного надбання українського народу – українського слова.

Кафедра юридичного документознавства,
відділ організації науково-дослідної роботи

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X