Студентська допомога герою-рятівнику

17-03-2015 Переглядів: 55

У ніч із 18 на 19 лютого у Києві на вулиці Виборзькій трапився резонансний злочин. Посеред ночі двоє озброєних злочинців увірвалися в квартиру, яку винаймали мешканці Луцька. На заваді непроханим гостям став 20-річний Віктор. У сутичках з нападниками він зазнав більше тридцяти (!!!) ножових поранень. Хлопець повівся як герой, фактично прикрив своїм тілом від злочинців (їх до речі, затримали «по гарячих слідах») слабших від себе – жінку та 13-літнього підлітка.

Медики дивом врятували постраждалому життя, проте боротьба за нього ще триває. У Віктора пошкоджений хребет, частково вражений спинний мозок. Наразі він – нетранспортабельний, проте не падає духом і не здається. Попри важкі й численні травми, лікарі дають надію: при правильному лікуванні хлопця можна буде поставити на ноги. Але для цього потрібен час, тривала й дороговартісна реабілітація.

Віктор – єдиний повнолітній помічник у мами, яка сама виховує ще двох менших дітей. Власних сил і ресурсів у родини та знайомих ніяк не вистачить. Поставити хлопця на ноги зможе тільки постійна опіка лікарів та допомога небайдужих людей, підтримка всієї громади.

Студенти навчально-наукового інституту права та психології НАВС відгукнулися на ситуацію, що трапилася, та масово долучилися до збору благодійних коштів. У результаті було зібрано більше 3 тисяч гривень, які переведені на рахунок матері Віктора. Збір коштів триває.

Просимо небайдужих не залишатися осторонь та допомогти родинному горю.

Картковий рахунок матері Віктора:

5168 7572 2414 3117 – у КБ «ПриватБанк» (Морозюк Ірина Юріївна)

Тел. Ірини: (066) 423-81-87.

Аліна Марковіна, голова студентської ради ННІПП

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X