Студенти завітали на свято до ліцеїстів

22-12-2014 Переглядів: 439

Традиційно День Святого Миколая, День Міліції України та Новий Рік відзначається в останні числа грудня. 19 грудня студенти навчально-наукового інституту права та психології завітали до юридичного ліцею імені Ярослава Кондратьєва зі святковим візитом.

Студенти завітали на свято до ліцеїстів

У ліцеї був організований концерт за участю студентського самоврядування та творчого колективу інституту. Його з вітального слова розпочав директор ліцею Василь Кобко, який зачитав накази про відзначення до Дня міліції працівників підрозділу Валерія Худолія та Григорія Саннікова, а також привітав учнів з прийдешніми святами. Після концерту юнаків і дівчат пригостили смачним пирогом, який власноруч приготували кухарі їдальні інституту під керівництвом Ніни Мурзо. Також вихованцям ліцею були вручені подарунки.

Студенти завітали на свято до ліцеїстів

Слід зазначити, що у ліцеї панує родинна та дружня атмосфера. Неозброєним оком видно, що керівництво цього навчального підрозділу дбає про своїх учнів. Нам дуже приємно, що нас привітно зустріли, а також дуже вдячні за надану можливість привітати ліцеїстів. Сподіваємось, що ми повернемось із дружнім візитом ще не один раз.

Студенти завітали на свято до ліцеїстів

Студенти завітали на свято до ліцеїстів

Вікторія Паламарчук, студент ННІПП
Фото Олега Онищенка

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X