Студенти відвідали поранених бійців

19-12-2014 Переглядів: 147

На сьогодні головною проблемою для України є питання захисту її територіальної цілісності. Нашу країну на тепер захищають та відвойовують її честь та гідність працівники органів внутрішніх справ, добровольці, а також прикордонники. Кожного дня є велика кількість поранених, яких лікують у військових госпіталях, в один з яких завітали студенти навчально-наукового інститут права та психології НАВС.

Студенти відвідали поранених бійців

Клінічний госпіталь працівників прикордонної служби України відвідав колектив студентів 2-4-х курсів. На благодійні кошти наші волонтери придбали речі першої необхідності, їжу та воду. Юнаки та дівчата заходили у палати хірургічного та травматологічного відділень до бійців, які служили у зоні АТО. Поранені розповіли як вони проходили службу, брали участь у боях за українські міста та селища, а також захищали нашу державу від агресора.

Студенти відвідали поранених бійців

Бійцям було надзвичайно приємно, що їх відвідують, що цінують їхню службу Батьківщині, тому наших героїв потрібно підтримувати як морально, так і матеріально. Хотілося би вірити, що у нас в державі є багато свідомих українців, які розуміють ситуацію в державі і готові також підтримувати наших героїв! Слава Україні!

Студенти відвідали поранених бійців

Вікторія Паламарчук, студентка ННІПП

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X