Столиця гостинно відкрила двері

29-09-2014 Переглядів: 106

27 вересня курсанти, які переведені на навчання до Національної академії з Донецького юридичного інституту МВС України та Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка, ознайомилися з частиною визначних місць столиці.

Столиця гостинно відкрила двері

Екскурсію провели психологи відділення психологічного забезпечення - старший психолог підполковник міліції Волуйко О.М., Кляус В.С., старший інспектор відділення соціально-гуманітарної роботи ННІПКПСКМ майор міліції Іллюхіна О.П. та начальник 2 курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції ННІПКПСКМ старший лейтенант міліції Доброскок А.Ю. Мета даного заходу – ознайомити юнаків і дівчат з історичними місцями Києва. Курсанти з радістю відгукнулися на пропозицію познайомитися з містом, яке на найближчі роки стане їм рідною домівкою.

Столиця гостинно відкрила двері

Прогулянка пройшла Маріїнським та Хрещатим парками, звідки відкриваються прекрасні види на Дніпро та Лівий берег Києва, а також розташовані знакові архітектурні та історичні споруди попередніх віків. Так, курсанти побачили і дізналися багато нової та цікавої інформації про будівлю Верховної Ради України, Маріїнського палацу, стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського, Музею води, арки Дружби Народів, Національної філармонії імені Миколи Лисенка. Також курсанти пройшлися Європейською площею та частиною вулиці Хрещатик, на якій відбувалися різноманітні патріотичні заходи, що проводилися різними соціальними службами, волонтерськими та скаутськими організаціями.

Столиця гостинно відкрила двері

Приємно відзначити зацікавленість курсантів історичним та суспільним життям міста, їх готовність спілкуватися та відкривати для себе нове, що допомагає їм адаптуватися в столиці. Вважаємо, що така форма роботи з курсантами допомагає їм не лише пристосуватися до життя в незнайомому для них місті, а й сприяє інтелектуальному, естетичному та особистому розвитку майбутніх офіцерів української міліції.

Наталя Радченко

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X