Стежина до дорослого життя

19-06-2015 Переглядів: 205

19 червня відбувся черговий традиційний випуск студентів навчально-наукового інституту права та психології.

Стежина до дорослого життя

У цей день зустрічаються світлі надії і смуток прощання. Адже приходить час і єдина стежина для всіх випускників розходиться у різні напрями до дорослого самостійного життя.

Позаду залишився інститутський поріг, попереду – незвідана даль. З хвилюванням вдивляються в неї випускники, гордістю і тривогою сповнені погляди їхніх батьків та рідних. 258 юнаків та дівчат поповнили лави правознавців України, отримавши дипломи бакалаврів та спеціалістів.

Стежина до дорослого життя

Урочистості з нагоди випуску відкрив ректор Володимир Чернєй. Вітаючи випускників, він зазначив: «Сьогодні у нас особлива подія. Ви закінчили Національну академію, отримуєте дипломи. Декілька років ви навчались в особливій атмосфері. В атмосфері тепла, знань і доброти. Нам дуже приємно, що ви обрали наш навчальний заклад і всі ці роки підтримували його імідж і здобували знання. Нині ви готуєтесь до життя в нелегких умовах. Але якщо проаналізувати і ваше житт, і життя ваших батьків, то завжди були якісь випробування. Тільки через труднощі та їх подолання можна досягти своєї мети».

Стежина до дорослого життя

З вагомою й водночас хвилюючою подією випускників привітав заступник директора ННІ права та психології Сергій Кваша: «За роки навчання ви змужніли, отримали новітні професійні знання, багато навчились хорошому, адже для цього вам були створені чудові умови. За це велика подяка ректорату академії, науково-педагогічним працівникам інституту, а також усім наставникам і тим, хто постійно допомагає і дбає про вас. Бажаю, щоб ви вдало оволоділи професією юриста та у перспективі поповнили лави правознавців», - підкреслив він.

Стежина до дорослого життя

Стежина до дорослого життя

На свято до випускників також завітала заступник голови Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації Олена Максимова. Вона привітала їх та викладачів з урочистою подією і побажала всім міцного здоров’я, успіхів та реалізації найсміливіших задумів.

Стежина до дорослого життя

По тому розпочався святковий концерт. Присутнім були продемонстровані чудові номери – спортивно-художню та вокально-хореографічну композиції, виступ підрозділу барабанщиць, а також Народного ансамблю пісні і танцю НАВС.

Настала хвилююча мить – заступник директора інституту Ірина Тімуш оголосила наказ «Про випуск у 2015 році здобувачів ступеня вищої освіти «бакалавр» та освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст» навчально-наукового інституту права та психології НАВС», після чого ректор вручив вже колишнім студентам дипломи з відзнакою.

Стежина до дорослого життя

Від імені випускників зі словами подяки до керівництва академії, науково-педагогічних працівників та присутніх батьків звернулась відмінниця Анастасія Носатова. Вона також побажала присутнім міцного здоров'я, особистого щастя, творчих успіхів у професiйнiй дiяльностi.

Стежина до дорослого життя

Після привітань випускники у знак пошани загиблих правоохоронців поклали квіти до меморіалу «Мужності, вірності, героїзму працівників МВС України».

Стежина до дорослого життя

Юнаки і дівчата щиро дякували всім, хто навчав, турбувався про них та створював затишок. А батьки висловлювали щиру подяку тим, хто виховував їх дітей. Випускники з задоволенням фотографувалися на пам’ять з ректором.

Стежина до дорослого життя

Світлана Головатюк,
ВСГР ННІПП

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X