Стажування – як нагода самовдосконалення

19-05-2015 Переглядів: 47

Щоб бути затребуваним у професійному плані, необхідно постійно удосконалювати свої навички та здобувати нові знання. Особливо актуально це в умовах сьогодення – на етапі реформування міліції України. Відповідно до навчальної програми, під керівництвом досвідчених наставників у третьокурсників ННІ підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки, психологічної служби та Національної гвардії України понад два місяці триває стажування у комплектуючих підрозділах правоохоронних органів. За цей період кожен з курсантів спробував втілити на практиці свої теоретичні знання та отримані під час занять вміння.

Стажування – як нагода самовдосконалення

Під час стажування майбутні правозахисники ознайомлюються з організацією діяльності служби дільничних інспекторів міліції, упровадженням позитивного досвіду охорони громадського порядку, порядком використання особовим складом технічних і спеціальних засобів та озброєння, з основними напрямами діяльності дозвільної системи. Крім того, юні правоохоронці беруть участь в забезпеченні правопорядку під час проведення масових заходів у передсвяткові та святкові дні, разом з працівниками міліції здійснюють перевірки об’єктів дозвільної системи, безпосередньо беруть участь у профілактичних заходах з відпрацювання криміногенних місць та осіб, схильних до вчинення злочинів і правопорушень.

Таким чином юнаки та дівчата, які обрали професійний шлях правоохоронця, мають змогу перевірити свою готовність до самостійного несення служби. А попереду на потенційних випускників чекають останні державні іспити, отримання дипломів та перші чергові офіцерські звання.

Олена Ремез

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X