Стажування як фінальний етап навчання

11-03-2015 Переглядів: 57

Для курсантів-випускників факультету підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки ННІПФПГБНГ України з 16 березня поточного року розпочинається фінальний етап навчання в академії – стажування. Його метою є відпрацювання набутих теоретичних знань безпосередньо в практичних підрозділах. Напередодні відбуття на стажування, були проведені інструктаж та стройовий огляд.

Стажування як фінальний етап навчання

В інструктажі курсантів прийняв участь заступник начальника управління масових та спортивних заходів ДГБ МВС України Ігор Шашкін. Він наголосив на практичній значимості стажування та на існуючу криміногенну ситуацію в Україні в умовах проведення антитерористичної операції.

Начальник профільної кафедри організації охорони громадського порядку Володимир Куліков довів до курсантів основні вимоги щодо виконання програми стажування та оформлення звітної документації, а також порядку та форми звітності курсантів й принципи їхньої взаємодії з керівниками стажування від кафедр.

Стажування як фінальний етап навчання

Проведений стройовий огляд показав, що курсанти готові.

Підсумовуючи начальник інституту зробив наголос на дотримання мір безпеки, законності та загальну організацію та підкреслив, що курсанти під час проходження стажування будуть систематично перевірятись, як планово, відповідно графіків, так і позапланово. Він також побажав успішно закріпити на практиці набуті в академії знання та успішно захистити результати стажування.

Стажування як фінальний етап навчання

Група забезпечення навчального процесу

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X