Стажування курсантів експертної спеціалізації

11-02-2016 Переглядів: 126

Стажування є завершальним етапом навчання і проводиться після вивчення теоретичної частини навчальних дисциплін з метою підготовки майбутніх фахівців для виконання ними службових обов’язків.

Так, 1 лютого відбувся розподіл та інструктаж курсантів для проходження стажування за участю ректора НАВС Володимира Чернєя та керівництва ГУ Національної поліції в м. Києві. В свою чергу науково-педагогічні працівники кафедри криміналістичних експертиз, які закріплені за кожним курсантом ННІ № 2, надають їм методичну та консультативну допомогу, забезпечують контроль за виконанням ними програми стажування.

Стажування курсантів експертної спеціалізації

Під час перевірки з’ясовано, що курсанти ознайомилися з нормативними документами, які стосуються діяльності поліції, формами і методами роботи інспекторів-криміналістів, беруть безпосередню участь в огляді місця події різних категорій кримінальних правопорушень та виконують конкретні завдання, передбачені індивідуальним планом.

Завдяки стажуванню курсанти поглиблюють та закріплюють отримані теоретичні знання, проявляють професійні навички і готуються до самостійної роботи в практичних підрозділах.

Стажування курсантів експертної спеціалізації

Кафедра криміналістичних експертиз ННІ №2

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X