Стажування колег з Житомирського училища професійної підготовки

11-02-2015 Переглядів: 91

З 2 до 7 лютого на кафедрі вогневої та спеціальної фізичної підготовки ННІ підготовки фахівців для експертно-криміналістичних підрозділів Національної академії внутрішніх справ, згідно з планом проходив стажування викладач циклу вогневої і фізичної підготовки Житомирського училища професійної підготовки працівників міліції УМВС України в Житомирській області капітан міліції Рудюк І.А.

Стажування колег з Житомирського училища професійної підготовки

Науково-педагогічні працівники кафедри з відповідальністю віднеслись до стажування колеги та надавали йому всіляку методичну та практичну допомогу.

За час стажування викладач з Житомирського училища крім опрацювання державної та відомчої нормативної документації, ознайомився з документами, які регламентують організацію освітнього процесу у Національній академії внутрішніх справ, матеріальною базою, навчально-методичним та організаційним забезпеченням навчального процесу кафедри вогневої та спеціальної фізичної підготовки інституту, взяв участь у службовій нараді кафедри, на якій колеги обговорили нагальні питання з організації практичних занять. Також стажист ознайомився з методикою проведення окремих тем дисципліни «Спеціальна фізична підготовка» та взяв участь у проведенні практичних занять з курсантами інституту.

Стажування колег з Житомирського училища професійної підготовки

Наприкінці капітан міліції Рудюк І.А. подякував науково-педагогічному складу кафедри за надану методичну та практичну допомогу під час стажування та висловив сподівання на подальшу співпрацю.

Кафедра вогневої та спеціальної
фізичної підготовки ННІПФЕКП НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X