Старт у професію

01-09-2015 Переглядів: 515

1 вересня в Національній академії внутрішніх справ відбулись урочисті заходи з нагоди Дня знань.

До дружної спільноти НАВС долучилися 743 курсанти.

З цієї нагоди у центрі спеціальної та фізичної підготовки зібрались курсанти перших курсів навчально-наукових інститутів, Прикарпатського факультету, а також юридичного факультету Інституту кримінально-виконавчої служби, члени Вченої ради, батьківського комітету академії, почесні гості, ветерани, батьки курсантів та постійний склад нашого вишу.

Після внесення прапору Національної академії всі присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять героїв, які загинули при виконанні службового обов’язку.

Старт у професію

Старт у професію

Старт у професію

Вітаючи першокурсників, ректор Володимир Чернєй зачитав телеграму від міністра внутрішніх справ з напутніми словами, а у своїй промові зазначив: «Реформи сьогоднішні необхідні. Наша академія перший навчальний заклад, який готував один із підрозділів патрульної служби, що нині працює в Києві. Це була серйозна підготовка, до якої залучили майже весь колектив нашого навчального закладу». Також Володимир Васильович побажав юнакам та дівчатам витримки, жаги до знань, наснаги та мирного неба.

Молитвою майбутніх правоохоронців благословив Голова Синодального відділу УПЦ по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями, настоятель академічних храмів протоієрей Віталій.

Старт у професію

По тому очільник НАВС вручив символічну залікову книжку двом курсантам.

Старт у професію

Окрасою заходу став виступ підрозділу чарівних барабанщиць академії, а також спортивно-художня та вокально-хореографічна композиції, що подарували гостям гарний настрій.

Старт у професію

Старт у професію

По закінченню заходів батьки разом з курсантами мали можливість скуштувати традиційну козацьку страву – польовий куліш, а також ознайомитись з умовами навчання та проживання у центрі.

Ганна Вербило
ВЗГ НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X