Старт практичної підготовки

03-08-2015 Переглядів: 95

Практика - одна з найважливіших складових професійної підготовки будь-якого фахівця. Вона дозволяє майбутньому спеціалісту практично спробувати свої сили в обраній професії, навчитися застосовувати в службовій діяльності знання, отримані на заняттях.

Невід’ємною складовою частиною практичної підготовки курсантів денної форми навчання є ознайомлення з функціонуванням практичних підрозділів, що здійснюється з метою закріплення теоретичних знань, набуття та вдосконалення професійних умінь і навичок. Адже, проходячи тільки теоретичний курс і отримуючи практичні знання в стінах навчальних закладів, курсанти не завжди реально розуміють чим насправді їм доведеться займатися в практичній діяльності.

Старт практичної підготовки

3 серпня для курсантів першого курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства та факультету для підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції, які несуть службу на базі Прикарпатського факультету, розпочався перший етап практичної підготовки – ознайомча практика, яка триватиме до 26 серпня. Вона відбувається у Івано-Франківському міському відділі міліції.

Старт практичної підготовки

Заступник начальника міського відділу УМВС України в Івано-Франківській області підполковник міліції Володимир Гаврилаш у перший день практики ознайомив курсантів із структурою міського відділу міліції та специфікою його діяльності, було також визначено керівників практики. Знайомство майбутніх правоохоронців із професією розпочнеться із роботи на дільничних опорних пунктах міліції міста, дозвільній системі, черговій частині міста, де вони матимуть змогу разом із наставниками здійснювати прийом громадян, брати участь у розгляді заяв і повідомлень громадян, здійснювати профілактику та виявлення злочинів.

Саме в умовах проходження практики майбутні правоохоронці закріплюють теоретичні знання та здобувають необхідні навики.

Прикарпатський факультет

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X