Співдружність двох академій у питаннях запобігання корупції

22-04-2016 Переглядів: 612

21 квітня на базі Національної академії державного управління при Президентові України за підтримки Посольства Швейцарії в Україні відбувся круглий стіл на тему: «Запобігання корупції на публічній службі в Україні: західноєвропейські методи та досвід Швейцарської Конфедерації». Активну участь у заході взяли і представники Національної академії внутрішніх справ, зокрема, секретар Вченої ради, к.ю.н., професор В.В. Василевич; завідувач кафедри кримінального права, д.ю.н., професор А.В. Савченко; професор кафедри кримінології та кримінально-виконавчого права, к.ю.н., доцент Е.В. Расюк, котрі, до речі, виступили і співавторами колективної монографії «Державна антикорупційна політика і запобігання та протидія корупції на публічній службі в органах державної влади і органах місцевого самоврядування», К., 2016, 524 с. (рекомендована Вченою радою НАВС 26 січня 2016 року, протокол № 1), що була репрезентована в межах зазначеного зібрання.

Співдружність двох академій  у питаннях запобігання корупції

У положеннях монографії саме фахівці Національної академії внутрішніх справ у науковому плані успішно розробили найбільш принципові питання державної антикорупційної політики в Україні (її загальні засади, міжнародні стандарти запобігання та протидії корупції, суб’єкти формування антикорупційної політики, запобігання та протидії корупції в Україні, адміністративна та кримінальна відповідальність за корупційні прояви, корупційна злочинність тощо).

На круглому столі було спеціально зауважено про значний внесок Національної академії внутрішніх справ у підготовку окресленої вище монографії та висловлена окрема вдячність керівництву нашого вишу за належну підтримку міжвузівських зв’язків і потужну наукову складову щодо питань запобігання корупції.

Андрій Савченко

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X