Солом’янське дербі

24-04-2015 Переглядів: 69

Минулої середи на стадіоні «Козак-Арена» відбулася гра 1\4 фіналу розіграшу Кубку футбольної асоціації студентів м. Києва (ФАСК). зустрічались дві команди, які розташовані у Солом’янському районі столиці, а саме ФК «Динамо-Академія» НАВС та ФК «Авіатор» Національний авіаційний університет (НАУ). Якщо взяти до уваги, історичні, футбольні протистояння цих двох вузів то варто відзначити, що впродовж трьох років команди зустрічалися вже п’ятий раз і тріумфатором завжди були футболісти НАВС.

Солом’янське дербі

Солом’янське дербі

Солом’янське дербі

Але цього дня легкої прогулянки для наших не було. НАУ вибравши тактику оборони, стіною вистояв майже всю гру, а наприкінці гри і взагалі, вирвавшись у контр-атаку, повів у рахунку. Негайно вимагалось здійснити рішучі дії, адже до кінця гри залишались лічені хвилини. Тренерська тактика відіграла ключову роль у цьому матчі і після коротенької перебудови гравців, НАВС на 89 хвилині основного часу зрівняв рахунок та майже перевів матч у овер-тайм. Арбітр зустрічі додав 5 хвилин ігрового часу за затримки у грі.

Солом’янське дербі

Солом’янське дербі

Солом’янське дербі

ФК «Динамо-Академія» НАВС спрямував усі сили задля того, щоб забити такий необхідний м’яч і на останній доданій хвилині вирвав бажану перемогу. Переможним голом відзначився Денис Гнилицький – курсант 3 курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки.

Солом’янське дербі

Солом’янське дербі

Солом’янське дербі

НАВС вкотре тріумфує, а НАУ доведеться знову зачекати до наступного року.

НАВС не без проблем пробивається до півфінальної гри, учасника якої визначать два вузи. У протистояннях зійдуться Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана та Національний педагогічний університет імені Бориса Грінченка. З нетерпінням чекатимемо на нового півфіналіста та підтримаємо свою улюблену команду РАЗОМ!!!

Солом’янське дербі

Солом’янське дербі

За інформацією ФК «Динамо-Академія».

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X